Tudod, én hiszem azt, hogy nem kell, hogy a tanulás nyűg legyen. Nem kell, hogy unjad, utáld vagy egyszerűen csak mielőbb le akard tudni.

Ha megtanulsz hatékonyan tanulni, sikerélményeid lesznek. Megtanulsz jól jegyzetelni, jobban felhasználni a könyveidet, jegyzeteidet, a legtöbbet kihozni a tanórákból.

Ha jól csinálod, kevesebb idődet emészti föl a tanulás, ezáltal több időd jut a hobbijaidra, növekszik az önbizalmad és végül jobban kinyílik a világ.

Ezt bárki meg tudja tenni, mert mindenkiben ott szunnyad a lehetőség, csak életre kell hívni.

Ezért hoztam létre a tanulás-módszertani kurzust, hogy segítsek kihozni belőled a hatékony tanulót.

Hanula Erika

Hanula Erika

tanulás-módszertan tréner, tanár, blogger
Húsz éve vagyok angol tanár, azóta nagyon sok, különböző korú és helyzetű embert tanítottam.

Tolmácsoltam és fordítottam is, többek közt a Tanulási technikák lépésről lépésre című könyvet.

Tanulás-módszertannal hét éve foglalkozom, rengeteg képzésen vettem részt és azóta is, folyamatosan képzem magam.

Tartok kurzusokat általános iskolásoknak, középiskolásoknak, egyetemistáknak, felnőtteknek, és szülőknek, rendszeresen jelennek meg írásaim az offline és online médiában egyaránt és rendszeresen írom a blogomat, a Minden Megtanulható-t.

Ebbe az online tanfolyamba belesűrítettem a rengeteg tanítási tapasztalatomat és szeretnék a mentorod lenni, hogy te is megtanulhass hatékonyan tanulni.

A tanfolyam felépítése

  Bevezetés
Available in days
days after you enroll
  A hozzáállás fontossága
Available in days
days after you enroll
  Hogyan működik az agyad tanulás közben
Available in days
days after you enroll
  Hogyan oszd be hatékonyan az idődet
Available in days
days after you enroll
  Hogyan hozd ki a legtöbbet az iskolai órákból
Available in days
days after you enroll
  Hogyan használd hatékonyan a tankönyveidet
Available in days
days after you enroll
  Hogyan memorizálj
Available in days
days after you enroll
  Hogyan készülj dolgozatra, vizsgára
Available in days
days after you enroll
  Néhány dolog, ami még befolyásolhatja a tanulás hatékonyságát
Available in days
days after you enroll
  A leggyakoribb tanulási hibák, amibe te ne ess bele
Available in days
days after you enroll
  Záró gondolatok
Available in days
days after you enroll


Kinek szól ez a tanfolyam?

Alapvetően a középiskolás korosztálynak, de azok a felsősök is sokat profitálhatnak belőle, akik éretten gondolkodnak és tudják, hogy ha megtanulnak tanulni, nem csak jobb jegyeket szereznek, de önmagukkal tesznek jót, mert a későbbiekben is hatékonyabban fognak tudni tanulni. Így lesz mire építkezniük a középiskolában.

Akár egyetemistáknak és felnőtteknek is érdemes elvégezni a kurzust, mert bár igaz, hogy a felsőoktatás egyes dolgokban másként működik, mint a középiskolai, a tanulás alapjai (a memorizálás, az időbeosztás, a hozzáállás, dolgozatokra való felkészülés) nagyon is hasonlóak. Az biztos, hogy sokat tanulhatnak a tanfolyamból, hogy könnyebben vegyék az egyetemi akadályokat.Én nem vagyok kifejezetten jó tanuló az iskolában, sőt elég sok a problémám, így is meg tudom csinálni a tanfolyamot?

Igen, sőt! Akkor kifejezetten neked való ez a program! Semmi olyat nem kell tenned a kurzus alatt, ami különleges képességet kívánna vagy amihez bármilyen előképzettség kellene. Ha képes voltál megtanulni a magyarul (a világ egyik legnehezebb nyelvén), akkor a tanulásra való képesség ott van benned. Lehet, hogy eddig soha senki nem magyarázta el neked, mi történik az agyadban tanulás közben, mire érdemes figyelned, hogyan tanulj, hogy a tudás benn is maradjon az agyadban. Ha mindezekkel tisztába jössz, talán az iskolai nehézségeid is enyhülnek majd.
Mennyi idő alatt tudom elvégezni a tanfolyamot?

Ez attól függ, mennyi időt szánsz rá. A videókat direkt úgy készítettem el, hogy rövidek legyenek (átlagosan 5-6 percesek), ezért nem fárasztó figyelni rájuk, de sok van belőlük, mert sok mindent szeretnék átadni. Összesen mintegy három órányi videó és további szöveges anyag található a kurzusban. Ha szeretnéd, megteheted, hogy bekuckózol és egy hétvége alatt átrágod magad az egészen.

De az is lehet, hogy neked ez fárasztó, vagy az időbeosztásod, az életkörülményeid nem engedik meg. Semmi baj, akkor úgy osszd be magadnak, ahogy az időd engedi.

Viszont csak akkor lesz hasznos ez a tanfolyam számodra, ha nem csak befogadó fél leszel, hanem aktív résztvevő. Ezért fontos, hogy ne csak átrohanj a leckéken, hanem gondolkozz is el rajtuk, próbáld is ki az egyes technikákat.
Meddig tudom használni a tanfolyamot? Lejár valamikor?

Nem, azzal, ha megvásárlod a kurzust, életed végéig hozzáférésed lesz az anyagokhoz. Bármikor visszatérhetsz hozzá, és újra megnézheted a videókat, utána olvashatsz a technikáknak. Ráadásul, ha bármilyen friss kutatás, módszer, stb. jelenik meg, akkor én is frissítem a tanfolyam anyagát.
Tanár vagyok, nekem is érdemes megcsinálni a kurzust?

Én azt gondolom, mindenki csak profitálhat abból, ha megtanul tanulni, ráadásul tanárként mindezt tovább adhatjuk a diákjainknak. Viszont, ha kifejezetten a módszertanra lennél kíváncsi (hogyan tanítsd meg mindezt a diákjaidnak), akkor azt javaslom, keress fel e-mailban az [email protected] címen, hogy egyeztessünk.


Az én történetem


Hogyan született meg a tanfolyam, és miért lesz neked is jó, elvégzed

 

Ezt mondták a tanfolyamról azok, akik már elvégezték


"Van Erika lényében és a gondolkodásában valami nagyon könnyed és légies, amitől az ember egyszerűen kedvet kap tanulni, mert el tudja hitetni, hogy ez nem is annyira bonyolult."

— Bea 16 éves


"Vencelnek ha nincs kedve tanulni vagy nehéz az anyag, hamar előkapja az ott szerzett tudást. Sokszor rácsodálkozom. Nekem is könnyebb lett az életem, mint anya. Már nem kell tanítanom, csak felmondja. Élvezet hallgatni. Csak ajánlani tudom a képzést"

— egy tanfolyamot végzett fiú édesanyja


"Azt hittem, ez is egy unalmas előadás lesz, mint az iskolai tanórák, de végül pozitívan csalódtam. Sok gyakorlati tanácsot kaptam, amiket rögtön ki is tudtam próbálni a suliban."

— Csilla, 15 éves


"Pár évet Norvégiában jártam iskolába, ott volt hasonló a tanítás hangulata. Kötetlen, gyakorlatias és hasznos. Köszönöm!"

— Norbi, 17 éves

Ha felkeltette az érdeklődésedet a tanfolyam,

ha úgy érzed, hasznos lenne neked,

ha szeretnél te is kevésbé stresszes lenni, nem sokat izgulni az iskolában,

ha szeretnéd tudni, mi zajlik a fejedben tanulás közben,

ha szeretnél jobb jegyeket kapni,

ha szeretnél továbbtanulni, de tartasz a kihívásoktól,

ha szeretnél kevesebb időt tölteni a tanulással, ugyanakkor biztosabban tudni azt, amit egyszer már megtanultál,

akkor gyere és csatlakozz a sok száz diákhoz, aki már elvégezte a tanfolyamot és élvezi a munkája gyümölcsét!

Fizetési lehetőségek

14 566,50 Ft

A tanfolyam egyszeri díja

Egyszeri befizetés - folyamatos elérés

A legjobb befektetés a tudásba való befektetés.